Bật mí những ý tưởng đan thú len vô cùng độc đáo, mới lạ

Rate this post

1. Udhëzime se si të thurni një kafshë zebër shumë të lezetshme

E para është Si të thurni një kafshë shumë të lezetshme të thurur me kalëPara së gjithash, duhet të përgatisni materialet, mjetet dhe të mbani mend se si të lexoni simbolet për të lehtësuar hapat e thurjes.

1.1 Materialet dhe mjetet për t’u përgatitur

 • Bernat softee baby white shënohet me A

 • Ngjyra kryesore e foshnjës Bernat softee shënohet si B

 • Thekso vijën

 • Gjilpëra qepëse leshi

 • Lesh i grirë për sytë

 • Gjilpërë thurjeje me dy skaje: 3 mm

 • Kim prit

1.2 Vështrim i përgjithshëm

Mostrat e testimit të përdorura përfshijnë: 22 qepje x 30 rreshta gjilpërë e lëmuar thurjeje 4 mm = 10 x 10 cm

Simbolet e thurjes së thurjes:

 • RS: Ana e djathtë

 • WS: Ana e majtë

 • K: Hunda lart

 • P: Hunda poshtë

Sondazhet

A keni më shumë gjasa të blini një produkt pastrimi ose lavanderi me një kod të qartë QR në paketim sesa një produkt pa një kod QR?

0 vota

Për shigjetat e mbetura, mund të kërkoni sipas: Shtypni shigjetën + K

1.3 Si të thurni një kafshë zebër në detaje, e lehtë për t’u bërë

Këtu janë Udhëzues i thjeshtë për thurjen e zebrave Për referencën tuaj:

Thur kokën e kalit

 • Thurni ngjyrën A duke bërë 3 qepje.

 • Rreshti numër 1: Bëni 3 thurje, 6 qepje. Ndani 3 gjilpërat në mënyrë të barabartë, më pas thurni lakin dhe shënoni secilën pikë në fillim të rreshtit.

 • Rreshti 1: K.

 • Rreshti 2: *K1. M1. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 12 qepje.

 • Rreshti 3 dhe rreshtat tek: K.

 • Rreshti 4: Bëni të njëjtën gjë si për rreshtin 2. 24 st.

 • Rreshti 6: *K2. M1. Thurja përsëritet nga * deri në fund të rreshtit. 36 qepje.

 • Rreshti 8: *K3. M1. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 48 qepje.**

 • K 12 rreshta.

 • Vini re, mos e prisni leshin A dhe vazhdoni të bashkoni leshin B.

 • Vazhdoni të thurni rreshtin tjetër: Me ngjyrat B, K.

 • Për rreshtin tjetër: *K4. M1. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 60 qepje.

 • Me ngjyra A, K 2 vija.

 • Me ngjyra B, K 2 vija.

 • Bëni 4 rreshtat e mësipërm për të krijuar një model me vija, thurni modelin e vijave edhe një herë

Vazhdoni të thurni modelin e shiritit me qepjet e mëposhtme:

 • Rreshti 1: Me ngjyrën A, *K4. K2tog. Kryeni thurje të përsëritur nga * deri në fund të rreshtit. 50 qepje.

 • Rreshtat 2-4: K.

 • Rreshti 5: *K3. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 40 qepje.

 • Rreshtat 6-8: K.

 • Rreshti 9: *K2. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 30 qepje.

 • Mbushja e kokës:

 • Rreshti 10 deri në rreshtin 12: K.

 • Rreshti 13: *K1. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 20 qepje.

 • Rreshti 14: K.

 • Rreshti 15: (K2tog) 10 herë. 10 hundë.

Tham Khảo Thêm:  25 câu Trắc nghiệm Tổng kết về ngữ pháp (tiếp theo) có đáp án 2023

Për hapin e mbushjes së pjesës tjetër të kokës së kalit, mund të prisni leshin dhe të kaloni nga qepjet e mbetura dhe të shtrëngoni.

Shiko me shume: Udhëzime të hollësishme se si të thurni për fillestarët

 • Kryeni thurjen nga ** në ** si pjesë e parë.

 • Për rreshtin tjetër: *K4. M1. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 60 qepje.

 • *** Ngjyra B, K 2 rreshta.

 • Ngjyra A, K 2 rreshta.***

 • Thurja përsëritet nga *** në *** 3 herë

Thurni vijat, filloni të zvogëloni hundën si më poshtë:

 • *K8. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 54 qepje.

 • K 3 rreshta.

 • *K7. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 48 qepje.

 • K 3 rreshta.

 • Thurni rreshtin tjetër: *K6. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 42 qepje.

 • K 3 rreshta.

 • Rreshti tjetër: *K5. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 36 m hundë.

Vazhdoni zbatimin thurja e leshit të lezetshëm të kalit, ju bëni një thurje me shirita dhe zvogëloni 6 st nga rreshti 4 në 24 st. Vazhdoni të mbushni trupin e kalit.

 • **** Për ngjyrën B, bëni 3 qepje.

 • Rreshti 1: (Kfb) 3 herë. 6 hundë. Rekomandohet të ndani në mënyrë të barabartë në 3 gjilpëra, të rilidhni lakin dhe të vazhdoni të shënoni fillimin e rreshtit.

 • Rreshti 1: K.

 • Rreshti 2: *K1. M1. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 12 qepje.

 • Rreshti 3: K.

 • Rreshti 4: Njësoj si rreshti 2. 24 qepje.

 • K 10 rreshta.

 • Për rreshtin tjetër: *K2. K2tog. Përsëriteni nga * deri në fund të rreshtit. 18 qepje.

 • Ngjyra A, K 2 rreshta.

 • Ngjyra B, K 2 rreshta.****

 • Përsëritni 4 rreshtat e fundit derisa këmba të jetë 15 cm e gjatë. Në këtë hap, ju jeni duke thurur dhe mbushur.

 • Prerë hundën

 • Vazhdoni të thurni nga **** në **** si këmbët.

 • Përsëritni 4 rreshtat e fundit derisa të maten 10 cm me mbushje.

 • Nxjerrja e hundës K.

 • Qepni gjymtyrët në trup.

Veshët (bëni 2 copa ngjyrë A dhe 2 pjesë ngjyrë B)

 • Thurni pjesën e veshit të kalit, përdorni një gjilpërë me 2 koka për të kapur 7 qepje.

 • Rreshti 1: (RS). K.

 • Rreshti 2 dhe rreshti çift: P.

 • Rreshti 3: K3. M1. K1. M1. K3. 9 hundë.

 • Rreshti 5: K4. M1. K1. M1. K4. 11 hundë.

 • Rreshti 7: K5. M1. K1. M1. K5. 13 hundë.

 • Rreshti 9: K6. M1. K1. M1. K6. 15 qepje.

 • Me 1 rresht P, thurni 5 rreshta të thjeshtë.

 • Bëni rreshtin tjetër të thurjes: (RS). K1. ssk. K deri në 3 qepjet e fundit. K2tog. K1. 13 hundë.

 • Rreshti tjetër: P.

 • Përsëritni dy rreshtat e fundit derisa të mbeten edhe 5 rreshta.

 • Tjetra (RS). ssk. K1. K2tog. 3 hundë.

 • Rreshti tjetër: P3tog. fund.

 • Vendosni anët e pasme së bashku, qepni 1 copë veshi me ngjyrë A me copën e ngjyrës B.

 • Lidhni veshët në kokën e kalit.

 • Për ngjyrën B, kapni 32 qepje.

 • Rreshti 1: CZK

 • Rreshti 2: K1, thur me syth deri në fund. K1.

 • Nxjerrja e hundës K.

 • Ngjyra B, filloni 6 qepje ikordi deri në 15 cm.

 • Thurni rreshtin tjetër: k2tog 3 herë. Prisni fijen përmes qepjeve të mbetura dhe shtrëngoni. Në fund shtoni xhufkën në bisht.

Referenca: 7 modele të bukura shalle leshi për femra. Si të kombinoni rrobat me shalle leshi trendi dhe të tërheqni të gjithë sytë

2. Tutorial për thurjen Hello Kitty

Ju gjithashtu mund të bëheni krijues me si të thurni leshin e maces Hello Kitty është e lezetshme sipas udhëzimeve të Cakhia TV si më poshtë:

Tham Khảo Thêm:  10 câu Trắc nghiệm Luyện tập xây dựng và trình bày luận điểm có đáp án 2023

2.1 Materialet dhe mjetet që duhen përgatitur

2.2 Vështrim i përgjithshëm

 • Vazhdoni të thurni të gjithë rrethin dhe mos harroni të shënoni kur nuk është në gjendje.

 • Kryeni thurjen e secilës pjesë të maces dhe qepjen.

 • Qepje si K, P, K2tog, KFB

2.3 Udhëzime se si të thurni mace të lezetshme Hello Kitty për bebe

Përmes tutorialit si të thurni leshin e kafshëve Imazhi i thjeshtë dhe jashtëzakonisht i detajuar i maces Hello Kitty më poshtë, ju do të kompletoni menjëherë një mace të bukur për fëmijën tuaj.

1. Vazhdoni të thurni kokën e lepurit nga poshtë lart

Për të bardhën, kapni 8 qepje

 • Rreshti 1 (rreshti 1): kfb 8 herë. (16)

 • Rreshti 2: (k1, kfb) 8 herë (24-të)

 • Rreshti 3: (k2, kfb) 8 herë (32-të)

 • Rreshti 4: k të gjitha rr

 • Rreshti 5: (k3, kfb) 8 herë (40 rend)

 • Rreshti 6: k të gjitha rr

 • Rreshti 7: (k4, kfb) 8 herë (48-të)

 • Rreshti 8: k të gjitha rr

 • Rreshti 9: (k5, kfb) 8 herë (56-të)

 • Rreshti 10 : k të gjitha rr

 • Rreshti 1: (k6, kfb) 8 herë (64-të)

 • Rreshti 12 : k të gjitha rr

 • Rreshti 13: (k7, kfb) 8 herë (72-të)

 • Rreshti 14 : k të gjitha rr

 • Rreshti 15: (k8, kfb) 8 herë (80-ta)

 • Rreshti 16 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 17: (k9, kfb) 8 herë (88-të)

 • Rreshti 18 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 19: (k10, kfb) 8 herë (96-të)

 • Rreshti 20 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 21: (k11, kfb) 8 herë (104-të)

 • Rreshti 22 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 23: (k12, kfb) 8 herë (112-të)

 • Rreshti 24-36: k të gjitha rr. 12 rreshta

 • Rreshti 37: (k12, k2tog) 8 herë (104-të)

 • Rreshti 38 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 39: (k11, k2tog) 8 herë (96-të)

 • Rreshti 40 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 41: (k10, k2tog) 8 herë (88-të)

 • Rreshti 42 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 43: (k9, k2tog) 8 herë (80-ta)

 • Rreshti 44 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 45: (k8, k2tog) 8 herë (72-të)

 • Rreshti 46 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 47: (k7, k2tog) 8 herë (64-të)

 • Rreshti 48: k të gjitha rr.

 • Rreshti 49: (k6, k2tog) 8 herë (56-të)

 • Rreshti 50: k të gjitha rr.

 • Rreshti 51: (k5, k2tog) 8 herë (48-të)

 • Rreshti 52 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 53: (k4, k2tog) 8 herë (40 rend)

 • Rreshti 54 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 55: (k3, k2tog) 8 herë (32-të)

 • Rreshti 56 : k të gjitha rr.

 • Rreshti 57: (k2, k2tog) 8 herë (24-të)

 • Rreshti 58: k të gjitha rr.

 • Rreshti 59: (k1, k2tog) 8 herë (16-të)

Prisni një copë fije rreth 40 cm të gjatë dhe kaloni nëpër qepjet e mbetura në gjilpërën e thurjes.

Ngjyra e bardhë kap 48 qepje të ndara në mënyrë të barabartë në 4 shkopinj

 • Rreshti 1-5: Thurni të gjithë

 • Rreshti 6: (k4, k2tog) 8 herë (40-të)

 • Rreshti 7-10: thurni të gjithë

 • Rreshti 11: (k3, k2tog) 8 herë (32-të)

 • Rreshti 12-14: Thurni të gjithë

 • Rreshti 15: (k2, k2tog) 8 herë (24-të)

 • Rreshti 16-17: Thurni të gjithë

 • Rreshti 18: (k1, k2tog) 8 herë (16-të)

 • Rreshti 19-22: Thurni të gjithë

Për veshët e maces, prisni një copë leshi 40 cm të gjatë dhe vazhdoni ta kaloni përmes qepjeve të mbetura në shufrën shtrënguese.

 • Rreshti 1: (kfb, k2, kfb) 4 herë. (24)

 • Rreshti 2: (kfb, k4, kfb) 4 herë. (32)

 • Rreshti 3: (kfb, k6, kfb) 4 herë. (40)

 • Rreshti 4-7 : k të gjitha rr

 • Rreshti 8: (k2tog, k16, k2tog) 2 herë. (36)

 • Rreshti 9: (k2tog, k14, k2tog) 2 herë. (32)

 • Rreshti 10: (k2tog, k12, k2tog) 2 herë. (28)

 • Rreshti 11: (k2tog, k10, k2tog) 2 herë. (24)

 • Rreshti 12: (k2tog, k8, k2tog) 2 herë. (20)

 • Rreshti 13: (k2tog, k6, k2tog) 2 herë. (16)

 • Rreshti 14: (k2tog, k4, k2tog) 2 herë. (12)

 • Rreshti 15-18 : k të gjitha rr

 • Rreshti 19: (kfb, k4, kfb) 2 herë. (16)

 • Rreshti 20: (kfb, k6, kfb) 2 herë. (20)

 • Rreshti 21: (kfb, k8, kfb) 2 herë. (24)

 • Rreshti 22: (kfb, k10, kfb) 2 herë. (28)

 • Rreshti 23: (kfb, k12, kfb) 2 herë. (32)

 • Rreshti 24: (kfb, k14, kfb) 2 herë. (36)

 • Rreshti 25: (kfb, k16, kfb) 2 herë. (40)

 • Rreshti 26-29 : k të gjitha rr

 • Rreshti 30: (k2tog, k6, k2tog) 4 herë. (32)

 • Rreshti 31: (k2tog, k4, k2tog) 4 herë. (24)

 • Rreshti 32: (kfb, k2, kfb) 4 herë. (16)

 • Kryeni të gjitha qepjet në gjilpërën e thurjes.

Tham Khảo Thêm:  15 câu Trắc nghiệm Chó sói và cừu trong thơ ngụ ngôn của La-phông-ten có đáp án 2023

* Thurni një papion për macet

Shënim, për ngjyrën e kuqe, merrni 6 qepje, thurni 28 rreshta, prisni të gjitha.

Eksploroni më shumë: Udhëzime se si të thurni një shall me 10 hapa të thjeshtë

 • Rreshti 1: kfb 6 herë (12-të)

 • Rreshti 2: (k1, kfb) 6 herë (18-të)

 • Rreshti 3: (k2, kfb) 6 herë (24-të)

 • Rreshti 4: (k3, kfb) 6 herë (30-ta)

 • Rreshti 5: (k4, kfb) 6 herë (36-të)

 • Rreshti 6: (k5, kfb) 6 herë (42-të)

 • Rreshti 7-11 : k të gjitha rr

Më pas kaloni në thurjen e bardhë.

 • Rreshti 12-14 : k të gjitha rr

 • Rreshti 15: (k5, k2tog) 6 herë (36-të)

 • Rreshti 16-28 : k të gjitha rr

 • Rreshti 29: ssk, k32, k2tog (34-të)

 • Rreshti 30-40 : k të gjitha rr

 • Rreshti 41: kfb, k deri në stacionin e fundit, kfb (36-të)

 • Rreshti 42 : k të gjitha rr

 • Rreshti 43: kfb, k30, kfb (38-të)

 • Rreshti 44 : k të gjitha pikat, kapni 2 stacione të tjera (40 stacione)

Vazhdoni të thurni edhe 1 këmbë dhe vendoseni gjilpërën të presë.

Në këtë hap, ju tashmë keni 2 këmbë për macen dhe bëni 2 putra në të njëjtin rresht prej 40+40= 80 qepje.

* Në trup: Vazhdoni të përdorni ngjyrën e bardhë

 • Rreshti 1-22 : K të gjitha pikat (K të gjitha të thurura) = 80 st

 • Rreshti 23: (k8, k2tog) 8 herë (72-të)

 • Rreshti 24-29: k të gjitha rr

 • Rreshti 30: (k7, k2tog) 8 herë (64-të)

 • Rreshti 31-36 : k të gjitha rr

 • Rreshti 37: (k6, k2tog) 8 herë (56-të)

 • Rreshti 38-42 : k të gjitha rr

 • Rreshti 43: (k5, k2tog) 8 herë (48-të)

 • Rreshti 44-48 : k të gjitha rr

 • Rreshti 49: (k4, k2tog) 8 herë (40 rend)

 • Rreshti 50-53 : k të gjitha rr

 • Provoni të gjitha

E bardha kap 8 qepje.

 • Rreshti 1: kfb 8 herë. (16)

 • Rreshti 2: (k1, kfb) 8 herë (24-të)

 • Rreshti 3-40 : k të gjitha rr

 • Rreshti 41: k2, (k1, kfb) 4 herë, k në shënues. (28)

 • Rreshti 42-48 : k të gjitha rr

 • Rreshti 49: k2tog. Përsëriteni te shënuesi. (14) Fusni mbushjen përpara se vrima të bëhet shumë e vogël.

 • Rreshti 50: (ssk, k3, k2tog) 2 herë. (10)

 • Provoi të gjitha

Më në fund, ju vetëm duhet të qepni mbushjen dhe të plotësoni sytë, hundën dhe hundën e rrobave të maceve Hello kitty.

Më lart është Udhëzime për 2 mënyra të thjeshta dhe të bukura të thurjes së kafshëve të leshta. Shpresojmë se do t’ju ndihmojë të shpalosni krijimtarinë tuaj në stilet më të bukura dhe më të lezetshme të thurjes për t’u dhuruar të dashurve dhe miqve tuaj.

Autori: Team Cakhia TV

Facebook | Youtube | Instagram | Pinterest | Cicëroj

E drejta e autorit i përket: Unilever Vietnam. Specifikoni burimin kur referoni.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bật mí những ý tưởng đan thú len vô cùng độc đáo, mới lạ . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Sự phát triển của trẻ từng tháng tuổi và các cột mốc cần chú ý!

Giai đoạn 1: Từ 0 đến 6 tháng tuổi Giai đoạn phát triển của trẻ từ 0 đến 6 tháng tuổi rất quan trọng. Đây là giai…

4 Cách lựa chọn đồ chơi an toàn cho bé theo độ tuổi

Những điều cần chú ý khi chọn đồ chơi an toàn cho bé #Không nên mua tất cả những gì con thích Bạn nên có sự sàng…

Cách ngồi thiền giảm stress hiệu quả, giải tỏa căng thẳng tại nhà

1. Các bài tập ngồi thiền giảm stress hiệu quả 1.1 Thiền thở Thiền thở thường là bài tập cơ bản dành cho người mới bắt đầu…

Bí quyết chăm sóc trẻ sơ sinh vào mùa thu mẹ nhất định phải nhớ

1. Không tắm nước quá nóng cho bé Một trong những điều cha mẹ cần lưu ý khi chăm sóc trẻ sơ sinh vào mùa thu đó…

11 món ăn độc đáo và kinh dị trong ngày Halloween

Trang chủ ‣ Gia đình Những món ăn ngon là yếu tố không thể thiếu để tạo nên một buổi tiệc Halloween vui vẻ và đáng nhớ….

Nuôi trẻ thành tài hay thành người hạnh phúc, yếu tố nào đặt hàng đầu?

Các bậc cha mẹ dù ở thời đại nào cũng luôn đau đáu với câu hỏi: Thế nào là tốt nhất với con? Đặc biệt, trong nhịp…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *